середу, 21 серпня 2013 р.

Рефлексія за модулем 3
В модулі 3 Дослідження в навчальних проектах:

  • ми обговорили тематику до наших портфоліо відповідного проекту, відносно теми виникли певні труднощі які я думаю виправлю в ході опрацювання проекту.
  • з'ясовували вимоги державних стандартів та програм відносно власного проекту. Виконували аналіз тем програм відносно власного проекту.
  • формулювали навчальні цілі, що базуються в основах освітніх стандартів та навичках. Але при розробці проекту виникають певні протиріччя, що призводять до виходу за межі стандартів, тому навчальні цілі будуть доопрацьовуватись в ході роботи над проектом.
  • обговорювали сформульовані Основні питання. Питання що були розроблені для розвитку та навчанню учнів були біль прямолінійні у вирішенні і будуть удосконалюватись в ході роботи над проектом.
  • сформулював завдання яке учні повинні будуть виконати в ході опрацювання та досліджень.
  • Створювали елекронну таблицю з данними опитування відносно своїх проектів. Отримав перші результати, є над чим подумати.
Проаналізували основні навчальні та іноваційні навички які необхідні мати учні у 21 столітті. Вважаю що проекти які несуть у собі дослідницікі завдання повинні мати у собі ці навички і бути максимально повязані із життям або які можливі у використанні у побуті. На мою думку мій проект відповідає данним навичкам.

Також при опрацюванні 3 модуля я дізнався про можливості текстових редакторів та блогів у проведенні опитуванні та тестуванні. Створенню аналізу відповідей, їх групуванні. На майбутнє буду їх використовувати у навчальній та інших сферах діяльності.



Немає коментарів:

Дописати коментар